Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eef ter Laak vertrekt naar Canada

Afgelopen maandag 17 januari is Eef ter Laak naar Canada vertrokken om daar nog 2 jaar voor Kubo te werken. Eef werkt inmiddels ruim 49 jaar bij Kubo. Door naar Canada te gaan, stelt hij zijn pensioen voorlopig nog even uit. 

De kassenbouwer bouwt al jaren achter elkaar projecten in Canada en heeft in 2021 een kantoor geopend in Oost-Canada. Door het vestigen van Eef in West-Canada kan Kubo ook in deze regio actief inzetten op de verkoop en begeleiding van Canadese projecten. Eef wordt ondersteund door Eric Douw die hem komend voorjaar zal volgen naar Canada. Het kantoor in Canada verzorgt de verkoop en het begeleiden van de Canadese projecten. Kubo is al in het bezit van eigen platformen en bouwploegen in Canada.

De Canadese klanten kunnen niet alleen terecht voor een hightech duurzame kas maar ook voor een stuk teeltbegeleiding, weet Eef. "Zo maken wij de hightech tuinbouw voor iedereen bereikbaar. Met de haalbaarheidsstudies krijgt de klant inzicht in wensen, mogelijkheden en lokale omstandigheden om optimaal rendement te realiseren. Maar ook ontwerpen en implementatie van de organisatie systemen om de kwaliteit van het project te monitoren en te verbeteren horen erbij."

Pylot
Ook is er een eigen dataplatform, Pylot, dat data registreert op het gebied van klimaat, oogstplannen, incidentmanagement en het verbruik van gas, water en licht. Zeker op het gebied van optimaliseren van teelt kunnen we wereldwijd veel betekenen.

Eef gaat wonen in Chilliwack, in de buurt van Vancouver. Hij zal (potentiĆ«le) klanten gaan adviseren en ondersteunen bij mooie KUBO projecten. Canada, er komt ruim 49 jaar kassenbouw ervaring jullie kant op!

Voor meer informatie:
Marc Croteau
KUBO Group
mcroteau@kubogreenhouses.com
info@kubo.nl
www.kubogroup.nl

Publicatiedatum: