Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jesse Groen nieuwe Dealer Manager bij Martin Stolze

Jesse Groen is de nieuwe Dealer Manager bij Martin Stolze. Hij is 49 jaar, opgegroeid in een ondernemersgezin en werkte al op diverse posten in de tuinbouw. 

De komende jaren wil Martin Stolze haar activiteiten in de export uitbreiden. Naast de directe verkoop van oplossingen werkt Martin Stolze samen met internationale partners in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Australië, USA, Canada en Israël.

Jesse ondersteunt en begeleidt deze internationale partners om de gezamenlijke activiteiten verder uit te bouwen. Daarnaast zal Jesse het internationale netwerk uitbreiden door nieuwe partners aan te trekken.

Na de opleiding Middelbare Detailhandel is Jesse al jong terecht-gekomen bij een bedrijf dat zich bezighield met assimilatiebelichting. Na deze eerste kennismaking met de tuinbouw heeft Jesse gewerkt in de sales bij verschillende technische tuinbouw gerelateerde bedrijven (o.a. de kassenbouw, logistieke systemen en machinebouw).

Jesse: “Door de jaren heen is er veel veranderd, met name de innovatie is wat tuinbouw voor mij zo interessant maakt.”

Voor meer informatie:
Jesse Groen
Martin Stolze
Leemidden 23
2678 ME De Lier
+31 (0)174 51 81 13
info@martinstolze.nl
www.martinstolze.nl 

Publicatiedatum: