Nieuwe Salatrio-combinaties in slademo Rijk Zwaan

Net als voorgaande jaren staat Rijk Zwaan's Hydro Demo in Fijnaart ook dit jaar weer op de agenda, van 31 januari tot en met 11 februari 2022. Het veredelingsbedrijf presenteert in de demo slasoorten die speciaal verdeeld zijn voor de teelt op water. 

De demo is onderdeel van Rijk Zwaan's overkoepelende 'Colourful Life'-thema. De displays met sla zullen gebaseerd zijn op drie belangrijke hydroponicsconcepten:

1) Een aantal nieuwe Salatrio-combinaties die consumenten voorziet van een in het oog springend en kleurrijk slaboeket met een overvloed aan bladeren van gelijke grootte die in één keer gesneden kunnen worden

2) Salanova Teenleaf, geteeld op een hoge dichtheid, - de machinaal oogstbare en kant-en-klare hydroponics sla die verkrijgbaar is in een breed scala aan aantrekkelijke kleuren, texturen en bladvormen

3) Meerdere Romaine en Crunchy Lettuce-rassen, die voldoen aan de toenemende vraag naar op hydroponics geteelde zoete en knapperige slasoorten, die tegelijkertijd ook een goed gewicht en goede tolerantie tegen tip burn bieden.

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan Nederland
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl   
www.rijkzwaan.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven