ZON Academy officieel gestart

Na een geslaagde kick-off op 23 november 2021 is vandaag de ZON Academy officieel van start gegaan met de eerste training. De Academy wordt aangeboden voor medewerkers die relatief nieuw zijn binnen de organisatie en stimuleert hen zich verder te ontwikkelen. Het is een opleidingstraject waarin de ontwikkeling van hard en soft skills centraal staan. “We zijn trots om dit traject binnen ZON aan te bieden om de werknemers nog meer te laten groeien op zowel persoonlijk vlak als binnen de organisatie”, aldus Gerard Sproncken, manager Finance en initiatiefnemer van de Academy.

“On the job, voorzien van een stevig theoretisch fundament én best practices, begeleid door ervaren trainers en coaches. Het sluit mooi aan op de online leeromgeving GoodHabitz, waar we binnen ZON al een hele tijd vertrouwd mee zijn,” aldus Paul Geurten, manager HR en mede-initiatiefnemer van de Academy.

Onderwerpen als organisatie diagnostiek, change management, maar ook effectief communiceren en persoonlijk leiderschap zullen tijdens de Academy aan bod komen. Tot slot zal er vanuit de medewerkers een individuele eindpresentatie gegeven worden aan het management van ZON.

ZON wenst iedereen heel veel succes en plezier tijdens de Academy!

Voor meer informatie:
www.royalzon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven