Jurgen van der Wilk terug bij Snijpunt als Commercieel Manager

Per 1 januari 2022 is Jurgen van der Wilk aangetreden als Commercieel Manager bij Snijpunt. Voor sommigen is Jurgen een bekend gezicht aangezien hij van 2008 tot 2014 ook bij het bedrijf heeft gewerkt. Na 7 jaar een eigen onderneming gehad te hebben, keert hij terug op het vertrouwde nest.

Vanwege zijn eerdere periode bij Snijpunt en de nieuwe ervaringen die hij heeft opgedaan als ondernemer is Jurgen volgens het bedrijf 'de juiste man voor deze functie'. "Kijkend naar onze verkoop- en groeistrategie hebben wij de behoefte aan een specialist in de markt voor gesneden groente om mee verder te bouwen aan onze organisatie”, vertelt Mark van der Salm over het aanstellen van Jurgen als Commercieel Manager. "De komende periode zal Jurgen de organisatie en onze relaties leren kennen en komen wij – waar mogelijk - graag kennismaken en tegelijkertijd uw wensen en uitdagingen bespreken."

Tot die tijd stelt Jurgen zich hier alvast kort aan u voor:

Jurgen is 35 en woont met zijn gezin in Maasdijk. Hij heeft eerder bij ons gewerkt als Commercieel Assistent en is dus geen onbekende in de wereld van de gesneden groente. “Ik zat goed op mijn plek, maar het avontuur lonkte toen een vriend samen met mij de overseas export in wilde stappen. Ik greep de kans om zelf te proeven aan het ondernemerschap.”

Tijdens dit avontuur, bleef hij wel altijd contact houden met Snijpunt. Hij is blij dat hij de kans krijgt om terug te keren op het oude nest met de ervaringen als ondernemer: “Ik kijk ernaar uit om samen met het team de contactmomenten met de bestaande relaties te intensiveren door bezoeken en online toepassingen. Ook kijk ik ernaar uit om aan nieuwe relaties te bouwen om als bedrijf verder te groeien.”

Jurgen ziet zijn rol in de organisatie als een stap die perfect past bij de ontwikkeling van zowel de organisatie als die van hemzelf. “Ik ben er nu klaar voor om mijn ervaringen in te zetten voor de groeiambities van Snijpunt.” De vraag wat het belangrijkste is wat hij meeneemt uit zijn periode als ondernemer vindt Jurgen een lastige. “Het is niet één ding, maar zo veel. Ik ben er vooral trots op dat we als kleine speler in de markt, relaties in 25 landen hebben weten te bereiken op basis van vertrouwen, partnership en het bieden van specifieke oplossingen voor elke klantbehoefte.”

Daarnaast heeft hij als ondernemer veel geleerd op alle vlakken van bedrijfsvoering. “Ik kijk ernaar uit om deze ervaringen in te zetten voor Snijpunt en haar relaties.”

Voor meer informatie:
Jurgen van der Wilk
Snijpunt
Tel: +31 (0)174 637 904
j.wilk@snijpunt.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven