"onze visie spreekt de huidige generatie enorm aan"

Logiqs verwacht omzetverdubbeling in 2022

Reyer van der Louw is afkomstig uit de accountancy, maar maakte in maart 2016 de overstap richting bedrijfsleven. Bij scale-up Logiqs vond de CFO de dynamiek van de business waar hij zijn zinnen op had gezet. Logiqs ontwikkelde zich, nadat het bedrijf zich in 2014 losmaakte van de Huisman Groep, van leverancier voor interne transportoplossingen tot innovator binnen agritech met een jaarlijkse groei van zeker 20 procent.

"Vorig jaar werd voor het eerst een omzet van meer dan 25 miljoen euro gerealiseerd en voor 2022 is de verwachting dat de omzet zal verdubbelen," vertelt Reyer in een interview met CFO Magazine. Logiqs heeft zich als doel gesteld om in 2050 500 vertical farms te realiseren in onder meer koel- en vrieshuizen, kwekerijen of door complete vertical farms te bouwen en af te leveren. 

“Wij slagen er steeds beter in om onze missie, onze visie te etaleren”, legt Reyer uit. “En die missie – eerlijk voedsel voor iedereen – spreekt de huidige generatie enorm aan. ‘Waar ga je aan meewerken?’ Nou, aan toegang tot voedsel voor iedereen ter wereld. Dat je er als medewerker van Logiqs écht toe doet.”

Lees het hele artikel hier. 

Foto: Reyer van der Louw op Future Trends & Innovations 2019. Archieffoto Groentennieuws


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven