Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwbouw H.Z. Logistics met crossdockcentrum 12.000 m2 en 32 docks op Honderdland

"Voor het groenteseizoen 2023 hopen we de nieuwbouw te betrekken"

Tholen - Transportbedrijf H.Z. Logistics is gestart met de grondwerkzaamheden voor de realisatie van haar nieuwe locatie op bedrijventerrein Honderdland. De vergunning is verleend en in maart 2022 starten de heiwerkzaamheden. Het bouwplan bestaat uit 4 hectare terrein met een BREEAM Excellent crossdockcentrum van circa 12.000 m2 met 32 docks. Daarnaast verrijst een moderne garage en wasstraat van 2.000 m2 voor de service en onderhoud aan het wagenpark. 



"We hebben deze grond in 2017 al verworven", vertelt directeur Barry Zuiderwijk. "De groei die we de afgelopen jaren doorgemaakt hebben, maakte nieuwbouw noodzakelijk en Honderdland was voor ons de meest aangewezen locatie. Het is hemelsbreed nog geen kilometer van onze huidige locatie. Veel AGF-gerelateerde bedrijven hier op het terrein behoren tot onze klantenkring. Bovendien zitten we vlakbij de ferry voor het transport naar het Verenigd Koninkrijk. 

In maart wordt de eerste paal van het pand geslagen en Barry hoopt voor het groenteseizoen 2023 in het nieuwe pand te trekken. "We zijn trots op deze stap en borgen hiermee een verdere groei om ook in de toekomst onze klanten in met name Midden- en Zuid-Europa alle mogelijke logistieke zorgen uit handen te nemen."

Voor meer informatie:
Barry Zuiderwijk
HZ Logistics
Burg.van Doornlaan 16-18  
2678 KB  De Lier
Tel: +31 (0) 174 52 55 96
b.zuiderwijk@hzlogistics.nl 
www.hzlogistics.eu