HortEx Vietnam slaat jaartje over

De organisatoren van HortEx Vietnam, Minh Vi Exhibition & Advertisement Services (VEAS) uit Vietnam, Nova Exhibitions (NOVA) uit Nederland en Great Wall International Exhibition (GIE) uit China hebben besloten HortEx Vietnam 2022 te verplaatsen naar 1-3 maart 2023 in verband met de internationale reisbeperkingen naar Vietnam en het coronavirus.

HortEx Vietnam zou eigenlijk van 30 maart tot 1 april 2022 gehouden worden, maar op dit moment lijkt het erg onwaarschijnlijk dat de situatie tegen die tijd weer bij het oude zal zijn en de reisbeperkingen in de eerste helft van 2022 opgeheven zullen worden. Samen met de betrokken partijen hebben de organisatoren ervoor gekozen om het evenement te verplaatsen naar het eerste kwartaal van 2023, omdat de veiligheid van de bezoekers voorop staat en iedereen van het evenement moet kunnen profiteren.

Er wordt wel een kick-offevenement gepland, inclusief seminars, mogelijkheden om bedrijven te ontmoeten en een presentatie over de volgende editie van HortEx Vietnam. Dit wordt uitgebreid met specifieke seminars over actuele onderwerpen binnen de tuinbouw- en sierteeltsector in Viëtnam. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd. 

De organisatoren van HortEx Vietnam zijn optimistisch over de nabije toekomst en zijn ervan overtuigd dat de groei van HortEx Vietnam verder zal gaan zodra de situatie wereldwijd weer terug naar normaal is. HortEx Vietnam wil lokale en internationale bedrijven ondersteunen binnen de tuinbouw- en sierteeltsector, evenals de start van nieuwe bedrijven ondersteunen en/of de huidige bedrijfsrelaties versterken in deze snel groeiende regio in Zuidoost-Azië.

Voor meer informatie:
HortEx Vietnam
www.hortex-vietnam.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven