Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deelneming Prominent in Tomatenkwekerij P.N. Hoogerbrugge

Per 1 januari 2022 heeft Prominent een deelneming in Tomatenkwekerij P.N. Hoogerbrugge Steenbergen uit Lepelstraat. Het bedrijf gaat verder onder de naam Prominent Hoogerbrugge.

Hoogerbrugge teelt losse tomaten op 14,5 hectare en is nu een jaar lid van Telersvereniging Prominent. Er is gekozen voor deze stap omdat het de positie van Hoogerbrugge verstevigt en dankzij de deelneming kan deze teler blijven investeren in de toekomst en tomaten van de allerbeste kwaliteit telen. “Voor Prominent betekent deze deelneming dat ze medeaandeelhouder wordt van Hoogerbrugge en verzekerd is van de aanvoer van topkwaliteit losse tomaten gedurende het seizoen. Dit product is een welkome toevoeging aan ons assortiment. Gezamenlijk kunnen we het bedrijf verder laten ontwikkelen”, aldus Jack Groenewegen, voorzitter van Prominent. Erik Hoogerbrugge op zijn beurt laat weten dat hij zeer tevreden is over deze deelneming en het lidmaatschap bij Prominent.


Jacco Besuijen (Manager Productgroep tomaat) overhandigt bloemen aan Erik Hoogerbrugge (rechts) om de samenwerking te bekrachtigen

De samenwerking is geïnitieerd door Triple Group, in nauwe samenwerking met Alfa Accountants en Adviseur en Rabobank.

Voor meer informatie:
www.promintent-tomatoes.nl
www.growersunited.nl 

Publicatiedatum: