Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Christiaens Agro Systems neemt aandelen Lenssen over

Christiaens Agro Systems heeft de aandelen van LVS per 1 januari 2022 overgenomen.

Angelique Christiaens is de 3e generatie in het familiebedrijf Christiaens Agro Systems. "Het bedrijf stond op een splitsing: gaan we de huidige locatie verbouwen of groeien en verhuizen? Mart Lenssen daarentegen was de mogelijkheden aan het bekijken tot verkoop van zijn bedrijf LVS." 

In eerste instantie lijken er misschien niet veel overeenkomsten tussen de twee bedrijven. Maar beide familiebedrijven hebben vergelijkbare kernwaarden, Angelique. "Zo worden er betrouwbare, duurzame machines geproduceerd met een hele lange levensduur. Waarbij het doel is oplossingen te zoeken in innovatieve technieken die de efficiƫntie bij klanten verder kunnen verbeteren."
 
Zowel LVS als ook Christiaens Agro Systems hebben een goede naam in de markt en zullen separaat op de eigen/bestaande markten doorgaan. De samenwerking met LTC blijft bestaan. Mart Lenssen zal de komende jaren ook voor LVS beschikbaar blijven. Om de synergiƫn intern verder te optimaliseren, wordt op dit moment de mogelijkheid tot nieuwbouw onderzocht.

Voor meer informatie:
Christiaens Agro Systems
+31 (0) 475594869
info@christiaensagro.com 
www.christiaensagro.com  

Lenssen Vul en Sluittechniek
+31 (0) 774672157
info@lvs-bv.nl 
www.lvs-bv.nl 

Publicatiedatum: