Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Plantin nieuwe partner Tomatoworld

Vorige week tekende Wim Roosen van Dutch Plantin een partnerschapovereenkomst met informatie- en educatiecentrum Tomatoworld.

Dutch Plantin produceert kokosproducten op 14 eigen locaties in het Zuiden van India en is daarmee de grootste producent/exporteur van kokosproducten voor de tuinbouw: ze exporteerden in 2021 zo’n 2.500 containers geperste kokos. Vanuit India wordt rechtstreeks geleverd aan meer dan 70 landen aan potgrondbedrijven, grote kwekers en distributeurs/ importeurs. In en rond Nederland worden potgrondindustrie en telers beleverd met kokosproducten. Ook in de kas van Tomatoworld worden de kokosmatten van Dutch Plantin in het nieuwe teeltseizoen gebruikt.

Ondertekening overeenkomst op 5 januari. Links Miranda van den Ende van Tomatoworld en rechts Wim Roosen van Dutch Plantin

Het partnerschap biedt Dutch Plantin en de overige partners van Tomatoworld perspectief voor het maken van meerdere verbindingen in de nationale en internationale tuinbouwsector met als doel duurzame groei. "Kokos is een substraat voor de toekomst: duurzaam, 100% organisch en met een lage CO2-footprint."

Publicatiedatum: