Huisman Scherming bouwt met nieuw management aan verdere expansie

Na het veelbewogen jaar 2021 is Huisman er alles aan gelegen om door te groeien. De ontwikkelaar, leverancier en installateur in scherminstallaties kijkt met vertrouwen naar de toekomst, aan de vooravond van de introductie van een aantal innovaties. "We willen de organisatie verder laten groeien en de koppositie in de markt verder versterken", zegt CEO Jack Vlottes, die het stokje heeft overgenomen van vader Ruud die een jaar geleden onverwachts overleed.

In de slipstream van de groeiende tuinbouweconomie maakt ook Huisman een flinke expansie door. Het bedrijf uit De Lier heeft sinds kort een nieuw managementteam en is uitgebreid naar ongeveer 90 medewerkers. Het werkterrein is vooral geconcentreerd in de grote tuinbouwlanden van Europa.

Meer stabiliteit in de organisatie
"Door de sterke groei van de afgelopen jaren is het tijd geworden voor meer stabiliteit in de organisatie. Daarom hebben we het managementteam versterkt", zegt Jack Vlottes. Hij vervult de rol van CEO in het team, aangevuld met Dave Boer (CCO), Frank van den Berg (CFO) en Jos van Daalen (COO). Met dit management team wil Huisman verder investeren in innovatie, waar het bedrijf van oudsher om bekend staat. Het was immers oprichter Leen Huisman die ruim 50 jaar terug de eerste scherminstallatie ontwikkelde.

Voor meer informatie:
Huisman Scherming B.V.
info@huismanscherming.nl 
www.huismanscherming.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.