Duitse vereniging voor telersverenigingen zegt deelname Fruit Logistica 2022 af

De Duitse BVEO (vereniging voor teeltcooperaties) blijft bij haar standpunt en doet niet mee aan Fruit Logistica 2022. Niet aan de editie in februari, maar ook niet in april, nu de beurs is opgeschoven. 

De BVEO blijft bij haar standpunt. Ook Elbe-Obst - de grootste teelt- en afzetorganisatie in Noord-Duitsland - zal hierdoor niet vertegenwoordigd zijn, meldt directeur Frank Döscher. 


Frank Döscher (l) tijdens de DOGK in september dit jaar

Afwezigheid op Fruit Logistica 2022
De afzegging van de Fruit Logistica hangt voor een groot deel samen met de ongunstige timing in april. "Groentetelers zitten rond die tijd midden in het hoogseizoen, daarnaast worden twee weken voor Pasen traditioneel de deals met in- en verkopers gesloten. Ons seizoen start in september, waardoor januari-februari voor ons altijd zeer gunstig was om vooruit te kijken naar de tweee seizoenshelft. In april is dat niet meer aan de orde", aldus Döscher. Tegelijkertijd toont Elbe-Obst begrip voor de beslissing om de Fruit Logistica doorgang te laten vinden. "Ander zou het reeds de tweede opeenvolgende afzegging zijn geweest."

Voor meer informatie:
Frank Döscher
Elbe-Obst Vertriebsgesellschaft mbH
Bassenflether Chaussee 4b
21723 Hollern-Twielenfleth
Tel. +49(0)4141/9531-854
info@elbe-obst.de 
www.elbe-obst.de  


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven