MediaMarkt-CFO Peter Kalden stapt over naar RedStar

Peter Kalden is per 15 december jl. benoemd tot CFO van tomatenspecialist RedStar. Kalden was hiervoor CFO bij MediaMarkt. In zijn nieuwe brede rol gaat Peter Kalden leidinggeven aan het Finance en het IT-team en is hij de sparring partner voor de CEO en andere collega’s in het Leadership Team bij het ontwikkelen en doorvoeren van de businessstrategie van RedStar.

Henri Lambriex, CEO van RedStar: "Peter is een geweldige versterking van ons team. Hij brengt ervaring die wij nodig hebben om onze groeiplannen te realiseren in een zeer dynamische en uitdagende omgeving. Bovendien is Peter een man die past bij het profiel van onze senior leaders. Wij weten dat onze mensen het verschil maken en hebben hem leren kennen als een man met aandacht voor de mens. Wij kijken ernaar uit om samen met hem onze ambitieuze plannen te gaan realiseren."

Nadat hij zijn loopbaan is begonnen bij ICI, was Peter de afgelopen 22 jaar heel succesvol bij MediaMarkt, Saturn Retail Group (MSRG). In zijn laatste functie was hij CFO België en Luxemburg. Daarvoor was hij o.a. Ad interim CFO Zweden, Finance director België en Luxemburg en Controlling Director Benelux. Hij is zijn loopbaan bij Media Markt begonnen in 1999 toen de eerste winkel in Nederland werd geopend. Gedurende deze jaren heeft Peter een zeer brede en diepe ervaring opgebouwd op Finance en IT-gebied en veel bijgedragen aan een onderneming die uitgegroeid is tot marktleider in Europa.

Voor meer informatie:
RedStar
info@redstar.nl    
www.redstar.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.