"Het lijkt me fantastisch om mijn passies voor Q&A en het sleutelen aan motors te combineren"

Edwin Droogendijk terug de studieboeken in

"Ik ga terug naar de schoolboeken", zo meldt sourcing manager Edwin Droogendijk van TripleF Fruit op social media. "Ik ben op het punt gekomen dat ik na 20 jaar in de AGF-handel iets anders wil gaan doen en heb besloten het roer om te gooien."

Edwin geeft aan van plan te zijn actief te blijven in de wereld van food, maar niet langer in een commerciële rol. "Ik kom uit een tuinbouwfamilie in Barendrecht, dus het begrip 'from the field to the customer' is niet nieuw voor me, maar binnen dit proces heeft het kwaliteitsaspect in de keten mijn interesse de laatste jaren steeds meer gewekt. Toen ik op 24-jarige leeftijd in de AGF-sector begon te werken, was Q&A niet echt hip en werd het lang niet altijd serieus genomen. Nu, twintig jaar later, is kwaliteit, maar ook de borging ervan, een essentieel onderdeel geworden van de foodmarketingmix en daar wil ik graag deel van uitmaken."

"Daarnaast heb ik een passie voor motors, met name het sleutelen eraan, en wat ooit begon als mede-motorrijders helpen, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot iets waar ik 24/7 mee bezig zou kunnen zijn, al heb ik die ambitie niet om het tot een fulltime activiteit te maken. Maar het is duidelijk dat ik op zoek ben naar een gezonde combinatie van deze twee passies."

"Ik heb een geweldige tijd gehad bij TripleF en zal hier zeker met plezier op terugkijken. TripleF bestaat uit een team van echte specialisten en ik heb me daar zeker thuis gevoeld, maar ik ben klaar voor het volgende hoofdstuk in mijn leven. In nauw overleg met de directie van TripleF Fruit is besloten dat onze samenwerking op 31 december dit jaar officieel stopt. Aanstaande vrijdag (17 december) is mijn laatste werkdag en daarom wil ik jullie bedanken voor onze samenwerking."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven