Inschrijving Tuinbouw Ondernemersprijs en Themaprijs Robotisering en datagedreven tuinbouw geopend

De Tuinbouw Ondernemersprijs is een bekroning voor veerkrachtig, innovatief en duurzaam ondernemerschap in de tuinbouw en de prijs behoort dan ook tot de meest prestigieuze ondernemersprijs van de sector. De inschrijving van kandidaten is geopend tot 7 januari 2022.

Ondernemingen en ondernemers worden van harte uitgenodigd om in te schrijven in de categorie ‘beste ondernemer’ of voor de themaprijs voor de beste innovatie op het gebied van ‘Robotisering en datagedreven tuinbouw (digitalisering)’.

Jan Opschoor, directeur van Telersvereniging Prominent en Growers United, blikt terug op het winnen van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020: ‘Het is een mooie blijk van erkenning om als bedrijf zo in de spotlight te staan. De Tuinbouw Ondernemersprijs maakt je trots op wat je met elkaar bereikt hebt en geeft je een podium om als bedrijf te versnellen, en gesteld te staan voor de toekomst’.

In januari beoordeelt de vakjury de kandidaten. Op 17 februari bezoekt de voorzitter de ondernemers die doorgaan naar de finale. De winnaars worden op 21 april tijdens een bijeenkomst op de Floriade in Almere bekend gemaakt.

Ben je ondernemer in de primaire sector van uitgangsmateriaal, producent of handel in de sierteelt,  (vollegronds)groente, fruit, paddenstoelen, bomen en buitenplanten en heb je interesse? Lees hier alles over criteria, de procedure en de vereenvoudigde aanmelding.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven