Henk van Dam, oud-klant Globe Plant, voortaan op pad vóór de klant

Sinds 1 november is Henk van Dam in dienst bij Globe Plant als relatiemanager. Het bedrijf uit Vierpolders is geen nieuw bedrijf voor hem, legt hij hieronder uit in zijn introductie.

"Zelf ben ik hier al de jaren dat ik tuinder was, klant geweest.
Wat mij altijd aansprak is dat Globe Plant een echt familiebedrijf is en dat er op basis van een goede relatie met elkaar gewerkt is.
Dat is uiteindelijk ook de reden dat ik bij hen als relatiemanager ga werken. De klant ontzorgen en tevreden maken vind ik één van de belangrijkste dingen in mijn nieuwe werk."

Henk wil dan ook graag een goede relatie met de klant aangaan. Dit houdt volgens hem onder andere in: duidelijke afspraken wat betreft de te plaatsen opdracht. Tijdens het groeiproces informeren d.m.v. o.a. foto’s, het voorbereiden van het afleverproces etc.
Ook na het planten langskomen en het hele proces evalueren.  Als je als klant tevreden bent, dit weer terugkoppelen naar het bedrijf zodat ook de mensen die de planten maken hier enthousiast van worden. 
Maar ook met klachten heel serieus omgaan. Hierin is een terugkoppeling naar de plantenkwekerij zeker van groot belang.

Henk komt graag een keer langs om kennis te maken en het opkweek- en aflevertraject van het afgelopen seizoen te evalueren.

Voor meer informatie:
Globe Plant 
globeplant@globeplant.nl  
www.globeplant.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven