Bert Noordam met pensioen: Hoe nu verder?

Bert Noordam is al sinds jaar en dag één van de drijvende krachten achter Elektravon-Haket in Breda. Dankzij zijn brede kennis van zaken is hij een graag geziene collega, zo deelt Joost van Rooij die stilstaat bij de pensioenganger.

Sinds 1 juni 2006 is Bert werkzaam bij Elektravon-Haket en in de afgelopen jaren heeft hij ontzettend veel bijgedragen aan de organisatie, waaronder het stevig op de kaart zetten van de vestiging in Breda.

Bert Noordam, Vincent van Doornen en Wim Boer

Het zal even anders zijn voor klanten en collega’s, maar ook na het pensioen van Bert gaat Elektravon-Haket door vanuit de vestiging Breda. “Lokale aanwezigheid is belangrijk om de kwaliteit voor je klanten te kunnen waarborgen," Joost, Manager Elektravan-Haket.

Vincent van Doornen zal als opvolger van Bert Noordam hierop toezien. "Vincent heeft zijn sporen verdiend binnen de tuinbouw. Na jarenlang als servicemonteur gewerkt te hebben gewerkt bij Horticoop én de afgelopen 6 maanden ingewerkt te zijn door Bert, is hij helemaal klaar voor zijn nieuwe rol als projectleider bij Elektravon-Haket in Breda."  

Naast Vincent zal Wim Boer ook diverse projecten als projectleider gaan draaien. Samen met de vijf ervaren monteurs in het zuiden, 12 monteurs en het gehele team in Naaldwijk dragen zij zorg voor de projecten. "Zo behouden wij, ondanks het vertrek van Bert, de continuïteit voor onze klanten in binnen- en buitenland."

Voor meer informatie:
Elektravon-Haket BV
Paardeweide 14
4824 EH Breda
076-5218887
info@elektravonhaket.nl 
www.elektravonhaket.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven