Peter Kollen completeert commercieel team onderstammenspecialist

Sinds enkele weken is Peter Kollen actief als Accountmanager bij The Rootstock Company (TRC). In deze rol richt Peter zich vooral op de hightech tomatenmarkt in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Duitstalige landen. Samen met Arnoud Roozen, Ronald Visser en Simon van Zanten vormt Peter nu het commerciële team van TRC.

“Met commerciële activiteiten in 30 landen, was uitbreiding van het commerciële team zeer gewenst” zegt Arnoud Roozen, Commercieel Manager van TRC. “De ervaring die Peter heeft opgedaan bij BASF-Nunhems en Grodan gaat ons enorm helpen om onze groei nog verder te versnellen.”


Het commercieel team van TRC, met van links naar rechts: Simon van Zanten, Ronald Visser, Arnoud Roozen en de nieuwe aanwinst Peter Kollen

Peter is zelf inmiddels door zijn inwerkperiode heen en nog erg te spreken over deze vervolgstap in zijn loopbaan: “De voedings-tuinbouw is een geweldige sector om in te werken” weet Peter. “En een commerciële functie bij een ambitieus en snelgroeiend groenteveredelingsbedrijf past uitstekend bij mijn eigen drijfveren en ontwikkeling."

TRC is een groentezadenbedrijf dat zich volledig specialiseert in onderstamzaden. Naast diverse onderstamrassen voor tomaat, biedt het bedrijf tevens onderstamrassen voor alle andere entbare groentegewassen, zoals komkommer, paprika en watermeloen.

Lees meer over de groei van het bedrijf en de groeiplannen in dit eerder dit jaar gepubliceerde interview. 

Voor meer informatie:
The Rootstock Company
info@therootstockcompany.com 
www.therootstockcompany.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven