Koeltrailerverhuurder breidt opleggerwagenpark uit met 100 nieuwe units

Refrigerated Trailer Rentals Holland (RTR) heeft hun gekoelde opleggerwagenpark uitgebreid met 100 Advancer A-Series-units van Thermo King, gespecialiseerd in oplossingen voor temperatuurgecontroleerd transport en een merk van Trane Technologies. Om hun klanten extra ladingbescherming te bieden en hun bedrijfstijd te maximaliseren, koos RTR ook voor ThermoKare 24/7 Fleet Monitoring , de nieuwe 24-uurs, realtimeservice voor monitoring en diagnose op afstand.

"Onze filosofie is om onze klanten altijd de beste producten te bieden die op de markt verkrijgbaar zijn, niet alleen de hardware, maar ook de expertise, service en ondersteuning", zegt Wilbert de Graaff van RTR, dat verhuur biedt op korte en lange termijn van hoogwaardige koelopleggers aan klanten in Benelux, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. "We willen ervoor zorgen dat onze klanten de meest efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen tot hun beschikking hebben. We hebben besloten te investeren in de Thermo King Advancer-units, omdat ze onze klanten het voordeel bieden van de beste brandstofefficiëntie en koelcapaciteit op de markt en bijdragen aan het verlagen van hun ecologische voetafdruk."

"We willen dat onze klanten het gevoel hebben dat ze door het huren van onze trailers een zeer hoge standaarduitrusting krijgen, gespecificeerd met alle opties die ze nodig hebben om hun lading te beschermen. Door ThermoKare 24/7 Fleet Monitoring te implementeren, gaan we een stap verder en geven we onze klanten niet alleen de technologie, maar ook de gemoedsrust dat de toestand waarin hun vracht reist altijd worden gemonitord en gecontroleerd door echte experts," concludeert Wilbert de Graaff.

"Door dicht bij onze klanten te blijven, weten we heel goed dat de brandstofkosten van invloed zijn op de activiteiten van elke transporteur. We hebben Advancer ontworpen om dit aan te pakken en de brandstofefficiëntie van opleggerkoeling opnieuw te definiëren, met een tot 30% betere brandstofefficiëntie en tot 40% snellere pull-down dan het marktgemiddelde", zegt Alain van Schaik, Key Strategic Account Manager bij Thermo King. "Het zijn ook de eerste units op de markt die volledige transparantie geven over het brandstofniveau en het brandstofverbruik. De gegevens met betrekking tot brandstofverbruik worden vastgelegd, weergegeven en beschikbaar gemaakt op afstand door middel van telematica."

"Met de nieuwe ThermoKare 24/7 Fleet Monitoring maken we gebruik van de tweerichtingscommunicatiemogelijkheden van onze units en koppelen de realtime data-analyse aan Thermo King-experts, die de operators monitoren en actief helpen als zich een probleem voordoet. Dit is meer dan alleen een alarm dat de wagenparkmanager op de hoogte stelt van een probleem met de lading. We hebben de technologie, kennis en service-infrastructuur gecombineerd om deze last van hun schouders te nemen en hen tijdens elke stap van hun vrachtreis te ondersteunen", besluit Alain van Schaik.

Als onderdeel van de ThermoKare 24/7 Fleet Monitoring reageert het Thermo King-team in geval van een temperatuurafwijking of een probleem met de koelunit onmiddellijk en neemt het maatregelen om het probleem op afstand op te lossen. Als het probleem niet op afstand kan worden opgelost en onmiddellijke aandacht van de klant vereist, ontvangt de klant direct een melding van de gebeurtenis, inclusief een analyse door de expert, aanbevelingen voor de volgende stappen en een routebeschrijving naar de dichtstbijzijnde Thermo King-dealer die de oplossing kan bieden.

Voor meer informatie:
Thermo King
www.europe-thermoking.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven