John van der Wilk stapt over naar GreenV

Per 1 januari 2022 treedt John van der Wilk als Global Sales Director in dienst bij GreenV, de groep waarvan ook kassenbouwer Prins Group en installatiebedrijf Stolze deel uit maken. Van der Wilk is nu nog verantwoordelijk voor strategische partnerships en business development bij Priva.

Binnen GreenV zal John zich wereldwijd gaan richten op grote turnkey projecten, op technisch complexe installaties buiten Nederland en gaan werken aan de verdere ontwikkeling van internationale key accounts. Daarnaast zal hij met zijn lange ervaring in commercie, techniek en installaties de groep op veel vlakken kunnen ondersteunen in de ambitie om wereldwijd marktleider in de tuinbouw te worden, zo delen Prins Group en Stolze in een persbericht.

Van der Wilk zal daarbij eveneens nauw samenwerken met de afzonderlijke dochterbedrijven. Naast autonome groei zal GreenV die ambitie onder andere gaan realiseren met een doelgerichte buy and build-aanpak en verdere investeringen in mensen, kennis en kunde.

Geert van Veen, CEO van Prins Group en directielid bij GreenV zegt in een korte toelichting: “We kennen John heel goed, en hij ons. We hebben in al die jaren reeds veel projecten samen gerealiseerd. Met meer dan 25 jaar ervaring bij Priva op zak brengt John een enorm internationaal netwerk en ongekend veel kennis in die ons gaan helpen de GreenV organisatie op te bouwen om onze internationale ambities waar te maken en veel jonge ambitieuze mensen binnen de groep te inspireren en motiveren.”


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven