Maddy Scheepers nieuwe Directeur Advies bij Flynth

Maddy Scheepers is per 1 december aan de slag gegaan als Directeur Advies bij Flynth adviseurs en accountants. Zij gaat de verschillende adviesgroepen uitbouwen om nog dichter bij de klant te staan en pro-actief in te spelen op complexe vragen, zo deelt het bedrijf. Maddy: “Mijn passie ligt bij het adviesbedrijf. Daarmee kan Flynth echt het verschil maken voor mkb-ondernemers.” 

Flynth staat ondernemers en ondernemingen in alle levensfasen met raad en daad terzijde. Naast de accountancy dienstverlening spelen audit en advies een steeds belangrijker rol in de visie en strategie. Het aanbod aan adviesdiensten is breed en begin 2021 werd daar met de overname van Bosch & van Rijn nog duurzame energie aan toegevoegd. Scheepers: “Dat spreekt mij enorm aan. Door klanten ook op dit punt te adviseren, lever je een wezenlijke bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken.”

Klantgericht advies: integreren en digitaliseren
Een belangrijke ambitie voor Maddy Scheepers is de Flynth-experts optimaal te laten samenwerken en het advies nog beter te laten aansluiten op de behoefte van de klant. “Integraal advies vergroot de meerwaarde voor de ondernemer. Als een bedrijf bijvoorbeeld wil investeren in duurzaamheid, is het slim om ook een financiële analyse te doen en te kijken welke subsidies daarbij passen. Zodat de ondernemer zowel zijn financiële als zijn duurzame doelen haalt. Bovendien werken we aan verdere digitalisering. Dat geeft de klant zelf meer inzicht om te sturen, maar helpt ons ook om ontwikkelingen bij de klant eerder te signaleren en daar pro-actief op te adviseren. Dat past bij de rol van Flynth als thoughtleader in verschillende sectoren.” 

Voor meer informatie:
Flynth 
info@flynth.nl
www.flynth.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven