Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Ruud Klasens nieuwe algemeen directeur Benfried

Ruud Klasens treedt per 10 januari 2022 in dienst als nieuwe algemeen directeur bij Benfried. Hij zal na zijn inwerkprogramma verschillende taken en verantwoordelijkheden overnemen van de huidige directie die per 1 juli 2022 afscheid neemt.

Ruud heeft al ruim 10 jaar ervaring in de tuinbouwsector en is nu nog in dienst als commercieel manager bij Schreurs Holland. Ruud is getrouwd heeft 3 kinderen en woont in Leiden.

“Met Ruud halen we veel kennis en ervaring uit de tuinbouwsector in huis. Dat geldt zowel voor de binnenlandse als internationale markt,” vertelt de huidige directie.

Ruud kijkt ernaar uit om in januari te starten: “Benfried is een mooi bedrijf met een totaal en divers productpakket. Het bedrijf staat dicht bij de klant en kennis en toegevoegde waarde staan hoog in het vaandel. Ik ben trots dat ik hier onderdeel van mag gaan uitmaken.”

Benfried is al ruim 75 jaar een totaaltoeleverancier in de glastuinbouw in zowel binnen- als buitenland. Het assortiment wordt opgedeeld in productgroepen zoals meststoffen, gewasbescherming, irrigatie, verpakkingen, folie en gronddoek. Daarnaast heeft Benfried een eigen steenwollijn onder de merknaam Multigrow.

Benfried is dit jaar onderdeel geworden van het Belgische Arvesta.

Voor meer informatie: 
Benfried b.v. 
Hooipolderweg 1 
2635CZ Den Hoorn 
+31 (0)15 2569 356
info@benfried.com    
www.benfried.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven