Doopbak uitgerust met universeel ophangsysteem

Met doopbakken, ook wel ontsmettingsbakken genoemd, kunnen medewerkers in de kas constant hun handen ontsmetten dankzij het ontsmettingsmiddel dat in de doopbak zit. Dit zorgt ervoor dat er extra hygiënisch gewerkt kan worden. Steenks Service biedt doopbakken die aan iedere buisrailwagen gekoppeld kunnen worden dankzij een universeel ophangsysteem. 

De bakken gemaakt van stevig materiaal dat bestendig is tegen chemische stoffen. Wouter Steenks van Steenks Service: “Deze doopbak is van hoogwaardig RVS316 gemaakt, waardoor de bak bestand is tegen alle ontsmettingsmiddelen.“

In deze doopbak zit namelijk een ontsmettingsmiddel waarmee een gebruiker iedere keer zijn handen in dient te reinigen. “Deze doopbak zorgt ervoor dat je in de kas nóg hygiënischer te werk kan gaan en de verspreiding van virussen sterk kan tegengaan.” 

De doopbakken in productie (links) en Wouter Steenks naast de eindproducten (rechts)

De werking van de doopbak
De nieuwe doopbak van Steenks Service beschikt over een universeel ophangsysteem, zodat de doopbak op ieder merk en ieder type buisrailwagen gemonteerd kan worden. Wanneer deze doopbak geplaatst is, kan een tijdsregeling ingesteld worden.

Deze tijdregeling zorgt ervoor dat de buisrailwagen na een vooraf ingestelde tijd automatisch stopt. Hierdoor is de gebruiker genoodzaakt om zijn handen te ontsmetten in de doopbak. Pas als dit is gebeurd, zal de buisrailwagen weer verder kunnen rijden. Verder is deze doopbak voorzien van een niveauregeling, waardoor het peil van het ontsmettingsmiddel nooit onder het gewenste niveau komt.

Machines voor tuinbouw en industrie
Buiten het leveren van doopbakken is Steenks Service ook gespecialiseerd in machines voor in de tuinbouw en industrie. Zo heeft Steenks Service een Stefix 95 veeg-/zuigmachine afgeleverd bij
Spuitbedrijf Van der Horst uit Poeldijk. Dankzij deze machine kan dit spuit- en schilderbedrijf voor verwarmingsbuizen in de tuinbouw haar werkvloer in de fabriekshal goed schoon kunnen houden.


Brian van Van der Horst naast de Stefix 95

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
+31 (0)174 510 266
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven