Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"betere start dan afgelopen jaren"

Nieuw seizoen belichte komkommers op volle toeren bij BelOrta

Gezien de vraag naar lokaal geteelde en kwaliteitsvolle producten, zet BelOrta voor de vierde winter op rij in op belichte komkommers. En dat winterseizoen van de komkommers draait nu op volle toeren bij de groente- en fruitcoöperatie.

Bij BelOrta start het seizoen van belichte komkommers begin november en het loopt tot eind februari. Zo sluit het naadloos aan op de start van de traditionele teelt waardoor er jaarrond kwalitatieve komkommers kunnen worden aangeboden.

“Dit jaar ging het seizoen van belichte komkommers beter van start dan de afgelopen jaren. Dat valt onder meer te verklaren door de lagere hoeveelheden die uit het zuiden van Europa komen”, aldus Bruno Vuerinckx, supervisor verkoop bij BelOrta.

De belichte teelt bij BelOrta focust op komkommers in de sorteringen 350 gram en 400 gram, die voornamelijk geveild worden via klokverkoop. Naast het sealen met plastic, biedt BelOrta ook komkommers aan met een papieren banderol.

Voor meer informatie:
Bruno Vuerinckx
BelOrta
+32 (0)15 565 316
bruno.vuerinckx@belorta.be 
www.belorta.be 

Publicatiedatum: