Nieuwe algemeen directeur Jaguar per 1 januari 2022

Jaguar the fresh company heeft bekendgemaakt dat per 1 januari 2022 het directieteam versterkt zal worden met Vincent van Kuijen als Algemeen Directeur. Na een lange loopbaan in de kaaswereld is Vincent de laatste jaren actief geweest als Commercieel Directeur van Hessing Supervers. 

Kees Rijnhout: "Vincent is een doorwinterde foodspecialist die een vernieuwende kijk heeft op vers. Samen met het bestaande managementteam gaat hij de marktpositie van Jaguar uitbouwen, voornamelijk door de relaties met onze (internationale) retailklanten te intensiveren."

Van Kuijen zegt dat hij zijn ervaring vooral wil inzetten om de dienstlevering van Jaguar verder te innoveren. "Mijn expertise in het vertalen en invullen van de behoeftes van retailers, gekoppeld aan het uitstekende wereldwijde netwerk van fruitproducenten van Jaguar, met de ondersteuning van het ervaren personeel, brengt kansen om nieuwe samenwerkingsmodellen te creëren, onze dienstlevering naar een nog hoger niveau te brengen en marktaandeel te veroveren."

Kees Rijnhout zal als aandeelhouder de komende jaren steeds actief betrokken blijven, en meer inhoud gaan geven aan de samenwerking met Greenfood AB. Deze innovatieve foodonderneming uit Zweden, met een focus op vers en gemak is recent als aandeelhouder tot Jaguar toegetreden. 

Voor meer informatie:
Kees Rijnhout / Group CEO
Jaguar the fresh company
kees.rijnhout@jaguartfc.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven