Agrolux en Gavita intensiveren samenwerking onder leiding Hawthorne

Belichtingsbedrijven Agrolux en Gavita gaan nauwer samenwerken. Dat heeft de Hawthorne Gardening Company, dat sinds enkele jaren eigenaar is van beide bedrijven, bekendgemaakt. Bij de stap komen ook nieuwe kantoren kijken.

Hawthorne wil met beide merken 'een gezamenlijke aanpak hanteren als het gaat om R&D, inkoop en supply chain management' voor een 'optimaal productportfolio en betere klantenservice'. 

Hawthorne, een grote leverancier van HPS- en LED-verlichtingsproducten voor tuinbouwtoepassingen wereldwijd, nam Gavita in 2016 en Agrolux in 2017 over.

"We zijn erg enthousiast over het intensiveren van de samenwerking van onze premium verlichtingsmerken", zegt Fred Bosch, algemeen directeur van Hawthorne's Europese activiteiten. "Door ons productportfolio te versterken om klanten beter van dienst te kunnen zijn, zetten we een logische stap die perfect past bij onze groeiambitie."Nieuwe kantoren
Hawthorne Gardening Company heeft een nieuw gecombineerd kantoor van Gavita en Agrolux in het Noord-Hollandse Rozenburg, onder de rook van Schiphol. In deze vestiging vindt ook de productie van HPS en LED armaturen plaats. Het Agrolux verkoopteam blijft dicht bij haar klantenkring in het Westland en betrekt een nieuw kantoor in Maasdijk.

Voor meer informatie: 
Agrolux
www.agrolux.com Gavita
www.gavita.com

 

Hawthorne Gardening Company
Naritaweg 8
1437 EL Rozenburg
www.hawthorne-gardening.com Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven