Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
23 extra steden toegevoegd

Manaw breidt bezorggebied sneller uit

Manaw, de in juni gestarte online supermarkt, heeft het bezorggebied uitgebreid met 23 extra steden in de omgeving Amsterdam en Zaandam. “Vanwege de toenemende vraag en wegens succes wordt er al eerder dan gepland uitgebreid naar de omliggende steden. We kijken met veel enthousiasme uit naar deze nieuwe fase!”, aldus Frank Jansen, directeur bij Manaw.

Manaw biedt een meer multiculturele assortiment van A-merken uit de hele wereld. Daarnaast kunnen consumenten er terecht voor alle dagelijkse boodschappen, ook van bijvoorbeeld de slager, de bakker en de groenteboer. 

In de volgende steden bezorgt Manaw: IJburg, Diemen, Duivendrecht, Landsmeer, Volendam, Monnickendam, Broek in Waterland, Zwanenburg, Badhoevedorp, Weesp, Purmerend, Oostzaan, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Beverwijk, Heemskerk, IJmuiden, Haarlem, Amstelveen en Hoofddorp.

Manaw heeft als doel om binnen vijf jaar landelijk te opereren en zo snel mogelijk ook uit te breiden naar andere grote steden.

Bron: Manaw

Publicatiedatum: