"Makkelijk te reinigen steekpen Snapeg verdient meer bekendheid in Nederland”

Tholen - Om telers op het moment dat zij een teeltwissel doen of een nieuwe kas inrichten van nieuwe druppelslangen te voorzien, draaien bij Power Plastics in Rijnsburg de machines op volle toeren om druppelslangen automatisch te assembleren.

De machine steekt volautomatisch de steekpennen, microtubes en druppelaars in de geponste slangen. Power Plastics heeft hiervoor speciale steekpennen in haar assortiment. "Gek genoeg zijn die internationaal veel bekender dan in Nederland," vertelt Managing Director Maurice di Stefano van de totaalleverancier in de tuinbouw.

“De Snapeg is een heel mooie steekpen, vooral omdat de microtube er makkelijk af te halen is om schoon te maken en te ontsmetten. Zeker in de groenteteelt zien wij dat telers elke teeltronde opnieuw alles willen reinigen en desinfecteren. Dan scheelt het flink in arbeid als de microtube er makkelijk af kan om schoon te maken. Vervolgens is het eenvoudig om na reiniging en desinfectie de steekpen weer terug te plaatsen. Op deze wijze kan de steekpen gedurende de levensduur van de slang hergebruikt worden, wat duurzamer is en tevens kosten bespaart.”

Voor meer informatie:
Maurice di Stefano
Power Plastics
info@powerplastics.com  
www.powerplastics.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven