12e editie AGF-beurs TSW op 12 en 13 januari in Polen

De vakbeurs voor de groenten- en fruitsector TSW 2022 wordt gehouden op 12 en 13 januari in Ptak Warsaw Expo in Nadarzyn bij Warschau. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. 

TSW trekt elk jaar meer en meer bezoekers. Tijdens de laatste editie waren er meer dan 16.000 bezoekers uit 25 landen (Polen, Wit-Rusland, Oekraïne, Estland, Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Italië en vele andere landen) die tijdens dit tweedaagse evenement meer te weten konden komen over de laatste binnen- en buitenlandse trends en marktnieuwigheden.

Meer dan 270 bedrijven hebben zich tot nu toe ingeschreven voor TSW 2022, waaronder zowel Poolse als buitenlandse exposanten. Zij zullen landbouwmachines, oogstmachines, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, teeltproducten, zaden, verpakkingsproducten, koelers, netten, palen en andere apparatuur en accessoires tonen die nodig zijn voor de groente- en fruitteelt.

Wat biedt de nieuwe editie?
Tijdens elke TSW-editie zijn er zes conferenties gewijd aan de belangrijkste oplossingen voor de AGF-teelt. De conferentie "Groente- en fruitberwerking" zal voor het eerst worden georganiseerd door het Nationaal Instituut voor Tuinbouwonderzoek in Skierniewice. Ook de volgende onderwerpen zullen aan bod komen: het organiseren van een bewerkingsbedrijf voor groenten en fruit ter plaatse, ingemaakte groenten, samengestelde producten en het gebruik van plantaardig teeltafval.

Op woensdag 12 januari zullen drie conferenties worden gehouden: de Aardbeienconferentie (georganiseerd in samenwerking met de website en het tijdschrift Jagodnik), de Veldgroentenconferentie en de Conferentie over bedekte teelt (in samenwerking met Podoslonami.pl).

Op donderdag 13 januari kunt u deelnemen aan de boomgaardconferentie, de bovengenoemde conferentie over de bewerking van groenten en fruit en de conferentie over biologisch en duurzaam tuinieren die zich richt op de aanpassing van de Poolse tuinbouw aan de Europese Green Deal-uitdagingen.

Op de beurs wordt steevast De Professor Szczepan A. Pieniążek Prijs sinds 2015 uitgereikt voor innovaties. De winnaars van de laatste editie waren Carbohort, Agrosimex en Royal Brinkman Polska. De lijst van alle winnaars en bekroonde producten, de voorwaarden van de wedstrijd en aanmeldingsformulieren zijn hier beschikbaar.

De toegang tot de TSW en het bijwonen van de conferentie zijn gratis. Online registratie is verplicht.

Ook dit jaar zal dit evenement worden bijgewoond door de meststoffenbedrijven Timac Agro Polska en Agrosimex  De nieuwe TSW-partner van dit jaar is UPL Polska, een bekend gewasbeschermingsbedrijf.

Voor meer informatie:
TSW
www.tsw.pl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven