Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 november

Chef-kok Pierre Wind neemt eerste LIF Kruidentoren in gebruik

Vijf maanden na de succesvolle crowdfundingcampagne wordt op maandag 22 november het eerste exemplaar van de LIF Kruidentoren gepresenteerd. In totaal werden 88 investeerders aangetrokken.

De locatie van de presentatie is het ROC Mondriaan in Den Haag, één van de investeerders die de productie medemogelijk hebben gemaakt. Chefkok Pierre Wind zal de toren officieel in gebruik nemen.

De kruidentoren is ontwikkeld door Marnix, Harm en Ard-Jan van LIF en dat proces heeft bijna drie jaar in beslag genomen. De ondernemers delen de passie voor gezond en vers en willen verspilling tegengaan.

LIF levert een ruim assortiment kruiden van hoge kwaliteit en informeert klanten actief over de kruiden en de verzorging ervan. Wat er volgens de mannen nog miste, was een manier om die kruiden vers te houden, ook als je zelf geen moestuin bezit. Daarom werd de LIF Kruidentoren ontwikkeld.

Harm: "Het gebruik van verse kruiden past in de trend van vers, gezond en lokaal. Maar hoe zorg je ervoor dat dat je altijd de beschikking hebt over verse kruiden? De kruiden die je in de supermarkt of groothandel koopt zijn vaak van matige kwaliteit en overleven meestal nog geen week. De LIF-kruidentoren biedt hier uitkomst."

De kruidentoren is naar wens aan te passen en past daarom in elke ruimte, volgens de ontwikkelaars. Het is ook een decoratief object geworden. Dankzij een vernuftige watersysteem hoeven gebruikers slechts een keer per week water te geven. De kruiden worden onder ideale omstandigheden vers gehouden en mensen gebruiken alleen wat ze nodig hebben. "Geen verspilling meer en de kruiden groeien vanzelf weer aan", vat Harm samen. De toren is een Nederlands product en wordt grotendeels geproduceerd door lokale bedrijven. 

De kruidentoren is zowel geschikt voor de particuliere als de zakelijke markt. Harm: "In combinatie met de webshop, het kruidenabonnement en een ontzorgingsconcept voor bedrijven kunnen wij aan de behoefte van elke kruidenliefhebber voldoen."

Voor meer informatie:
Harm Keurhorst
LIF Group
hkeurhorst@lifgroup.nl 
www.lifgroup.nl 

Publicatiedatum: