Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste komkommers uit belichte teelt

Afgelopen zaterdag 6 november heeft Qcumber Optimize Nature uit Pijnacker de eerste belichte komkommers aan The Greenery geleverd.

The Greenery levert een compleet dagvers assortiment van groente en fruit. Om het assortiment jaarrond aan klanten te kunnen leveren, werkt The Greenery intensief samen met haar telers. “In goede samenwerking met The Greenery betreden we de markt, waarbij we focussen op het afzetten van Hollandse komkommers in de winter”, leggen de komkommertelers Kees Hendriks en Stefan Wubben uit. 

Samen met Qcumber is The Greenery erin geslaagd om jaarrond Nederlandse komkommers in het schap te krijgen. In 2020-2021 is dit voor het eerst gerealiseerd. “Ook dit jaar kan Qcumber in week 44 al oogsten, waardoor de aansluiting wordt gemaakt met de onbelichte teelt”, legt Nick Rietveld, verkoper The Greenery Growers, uit. “Kees Hendriks en Stefan Wubben zijn er al jaren vroeg bij met de eerste belichte komkommers.”

“Ons grootste voordeel ten opzichte van importkomkommers is betrouwbaarheid en een constante levering met een goede kwaliteit. Door de korte lijnen met de komkommertelers Kees Hendriks en Stefan Wubben kunnen we ondertussen terugkijken op twee succesvolle winterseizoenen. Dagvers product, geseald of ongeseald direct richting de eindklant daar zetten we ons voor in en dat willen we de komende jaren in samenwerking met Qcumber graag continueren.”

Voor meer informatie:
Nick Rietveld
The Greenery Growers
Spoorwegemplacement 1
2991 VT Barendrecht
+31 (0)6 27 0 261 00
www.thegreenery.com 
n.rietveld@thegreenery.com 

Publicatiedatum: