PLUS-ondernemer vestigt zich in Almeerse woonwijk Duin

Nieuw supermarktconcept met kookstudio, restaurant en afhaalcorner

10 november opent PLUS Duin als eerste grote ondernemer de winkel in de DUINhal, winkelcentrum in de moderne woonwijk in Almere. De PLUS zal een moderne supermarkt worden met een take-away corner en verse maaltijden uit eigen keuken die goed passen bij een wijk zoals DUIN.


Ed Schoten, foto Duin

Ed Slooten, ondernemer in hart en nieren, heeft flinke plannen met ‘zijn’ PLUS, de DUINhal en de buurt. Ed heeft al een supermarkt in Amsterdam. Deze runt hij met zijn kinderen – Kevin en Naomi – én zijn broer Dennis. Hartstikke gezellig, maar er was behoefte aan wat meer ademruimte. "Anders krijgen we te veel actie in de winkel," lacht Ed.

Met een bijzonder plan in zijn hoofd ging Ed op zoek naar een geschikte locatie voor een tweede winkel. Die vond hij in DUIN. Dus blijft zijn broer Dennis in Amsterdam en komt Ed naar DUIN. Maar het familiegevoel neemt Ed mee. "Het is fijn dat er dingen met de buurt mogelijk zijn, we moeten het samen doen."

PLUS briljant 2.0
DUIN is natuurlijk een unieke locatie, daar hoort een unieke supermarkt bij. Ed heeft er een antwoord op. De ‘PLUS briljant 2.0’. Het woord ‘supermarkt’ doet het eigenlijk geen eer aan. Het wordt een plek voor de buurt. Daarom komt er een kookstudio waar de BSO gebruik van gaat maken, een restaurant, een afhaalcorner en meer.

Strandleven
Er is ook gedacht aan de passanten die van de boulevard naar het strand lopen. Wil je een pizzaatje eten op het strand en wat koude biertjes mee? Geen probleem. Via een app kun je bestellen, dan krijg je een warme pizza en een bucket koude biertjes met ijs mee. Perfect voor op het strand of voor mensen die onderweg zijn.
Blijf je liever even tafelen? Dan kun je terecht in de aansluitende DUINkamer. In dit restaurant vind je voor ieder wat wils met een ontbijt, lunch, diner, borrel en een zonnig terras buiten.

Warm welkom
Of Ed het spannend vindt om een winkel te openen in een gebied waar nog gebouwd moet worden? Zeker niet. "We zetten zoiets unieks neer dat we vanaf het begin af aan drukte gaan creëren."

Bron: Duin, FB Plus Duin


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven