Czander Dubbeld nieuwe commercieel manager WPS

WPS heeft per 1 oktober Czander Dubbeld I Sales Marketing I WPS (49) aangesteld als commercieel manager. Czander wordt daarmee verantwoordelijk voor de afdelingen sales en marketing. WPS speelt zo in op het vertrek van Maarten van Gaarden, waarmee de samenwerking in goed overleg per 1 november is beëindigd.

“Ik heb bewust gekozen voor WPS, omdat het klaar is voor flinke groei en ik zin heb om verdere vorm en invulling te geven aan deze groei- ambities. We zien veel kansen in het vergroten van de klantwaarde met een duidelijke proactieve klantstrategie. Bovendien was er een goede klik met het MT en de directie,” aldus Czander Dubbeld.

Czander heeft afgelopen vijftien jaar ervaring opgedaan in diverse commerciële managementrollen bij Hortilux Schréder, Lely International en Kubo.

Klaar voor groei
Afgelopen jaren heeft WPS hard gewerkt om alle processen gereed te maken voor groei.

“Om te kunnen groeien heb je een stevig basisfundament nodig, anders kun je niet bouwen. Afgelopen drie jaar is er flinke vooruitgang geboekt op gebied van klanttevredenheid, service-activiteiten, projectmanagement, verdere uitbouw van internationale markten, structurering van R&D activiteiten en HR-management. We hebben een duidelijke groeistrategie en zijn daarom extra blij met de komst van Czander Dubbeld, die flinke ervaring meebrengt, “ aldus Digna van Zanten.

Voor meer informatie:
WPS
info@wps.eu 
www.wps.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven