Jordi Mol aan de slag bij Bever Innovations

"We hebben een fantastisch product in handen!"

Jordi Mol is vorige maand aan de slag gegaan als Business Development Manager Horticulture bij Bever Innovations. Het is zijn taak om de naamsbekendheid en het marktaandeel van de Leaf Carriers steeds verder te vergroten. "Een leuke uitdaging, want we hebben een fantastisch product in handen", vertelt hij.

"Wat me enorm aanspreekt aan Bever Innovations, is dat niet één standaard product wordt verkocht. In plaats hiervan wordt hoog ingezet op innovatie en ontwikkeling, waarbij goed wordt geluisterd naar uitdagingen en behoeften in de markt. Daarnaast vind ik het als geboren en getogen Zeeuw erg fijn om terug te keren naar mijn roots. Ik heb enige tijd voorzichtig om me heen gekeken, op zoek naar een innovatief en aan de tuinbouw gerelateerd bedrijf. Dat komt in deze functie heel mooi samen." 

Breed netwerk
Jordi heeft jarenlang als Technical Engineer gewerkt voor een bedrijf in Leiden, dat industriële koelsystemen, vriesinstallaties, rijpkamer en plantengroeikamers ontwerpt en realiseert. 'In deze rol heb ik niet alleen een breed netwerk opgebouwd in de tuinbouwwereld, maar ook tal van (nieuwe) technieken ontdekt. Via een gezamenlijke klant maakte ik bijvoorbeeld kennis met de Leaf Carrier kweekkarren van Bever Innovations, en zo is het balletje gaan rollen. Ik was direct onder de indruk van voordelen van de kweekkarren, zoals een maximaal kweekoppervlak per vierkante meter, een egale lichtverspreiding en een uitstekende beheersbaarheid. Maar ook van de slim geïntegreerde LED-technieken, omdat je hiermee op een heel efficiënte manier jonge plantjes kunt opkweken."


De Leaf Carrier werd dit jaar uitgerust met nieuwe technische foefjes. Meer daarover hier. 

Zijn ambitie met de divisie Horticulture is om binnen vijf jaar een bekende speler te zijn in de markt. Maar ook om over de hele wereld mooie referentieprojecten te realiseren. "Om dit mogelijk te maken, laat ik oude bekenden én nieuwe prospects graag kennis maken met onze technieken én voordelen. Vanzelfsprekend luister ik hierbij goed naar hun behoeften, zodat we samen kunnen groeien."

Voor meer informatie:
Jordi Mol
Bever Innovations
info@beverinnovations.com 
jmo@beverinnovations.com 
www.horticulture.beverinnovations.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven