Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Live-demonstratie van Otflow in koelcontainers in anderhalve minuut

Tholen - Tijdens de Fruit Attraction in Madrid gaf Otflow in haar eigen stand een live demonstratie over de werking van haar luchtverdelingsmat voor koelcontainers die de circulatie in de container optimaliseert. Het bedrijf had een 1:10 schaalmodel van een koelcontainer ontwikkeld, compleet met luchtstroom, om aan handelaren het effect van de Otflow tijdens zeetransport te demonstreren.

OTFLOW - Live Demo Madrid from OTFLOW on Vimeo.

In bovenstaande video geeft CEO Ronald Hagenstein een live demonstratie. Kijkers krijgen een inkijkje dat de luchtstroom in een lege koelcontainer sterk is, maar dat die flink afneemt als je pallets in de koelcontainer plaatst, terwijl dat de luchtstroom sterk blijft als je fruitdozen zonder pallets in de container plaatst.

"Het is duidelijk dat als je met pallets verscheept dat dit slecht is voor de luchtstroom. Wij willen niet zeggen dat het beter is als je deze achterwege laat, want dat betekent dat je dan alle doosjes met de hand in en uit moet laden. Maar we laten in ieder geval hiermee duidelijk zien dat je met behulp van de Otflow een sterke luchtstroom behoudt en dus gewoon met pallets kan transporteren. Betere luchtstroom betekent minder voedselverspilling, minder claims en minder financieel verlies."

Voor meer informatie:
Otflow
+316 14 29 77 44
sales@otflow.com     
www.otflow.com 

Publicatiedatum: