Willem Klein, Klein Koeriers:

"Ons koerierswerk wordt steeds internationaler"

Tholen - Al ruim dertien jaar is Willem Klein actief met Kleinkoeriers. Hoewel hij eigenlijk de pensioengerechtigde leeftijd al heeft bereikt, beleeft hij nog veel te veel lol aan het koerierswerk om ermee op te houden. "Ons werk bestond uit het rondbezorgen van misgelopen bestellingen door het hele land heen en bij een drukke dag bij de leverancier waren we complete bestellingen aan het weg rijden in de regio. Veel klanten uit de eerste jaren heb ik nog steeds als klant", vertelt Willem. 

Inmiddels bestaat het wagenpark van Kleinkoeriers uit vier auto's. "We rijden met name internationaal. Cruiseschepen en rijnschepen die eten nodig hebben weten me overal in Europa te vinden, maar we vervoeren eigenlijk alles, ook diepvries. Met onze MAN kunnen we de lading in twee compartimenten verdelen, zodat we kunnen koelen en vriezen tegelijk."

"Ons werk wordt steeds internationaler. We rijden bij de verre ritten met twee chauffeurs naar de gewenste bestemming, overal in Europa. Ik zie het werk ook niet minder worden. Veel bedrijven beseffen dat eigen vervoer meer kost dan incidenteel uitbesteden aan een betrouwbare koerier. Ook het vervoer van AGF begint steeds meer voor te komen, dikwijls rijden we met spoed naar een klant in Europa", besluit de koerier. 

Voor meer informatie:
Willem Klein
Kleinkoeriers
+31 (0)6 24 56 40 20
kleinkoeriers@live.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven