Wilfred van Elzakker stopt als bestuursvoorzitter van stichting FoodDelta Zeeland

Wilfred van Elzakker stopt als bestuursvoorzitter van stichting FoodDelta Zeeland. Ad Slabbekoorn neemt voorlopig de rol van waarnemend voorzitter op zich, in samenwerking met de bestuursleden, strategische partners en de werkorganisatie bureau FDZ onder leiding van Johan Dourleijn. Van Elzakker legde de functie per direct neer om zijn loopbaan als zelfstandig consultant in de foodsector te vervolgen.


Ad Slabbekoorn neemt voorlopig de rol van waarnemend voorzitter op zich (archieffoto)

Het bestuur betreurt het vertrek van Van Elzakker. "Uiteraard hebben  wij respect voor zijn keuze. Wilfred heeft veel voor FoodDelta Zeeland betekend. Sinds 2009, bij het project “Pieken in de Delta”, was hij betrokken bij de ontwikkeling van streekproducten in Zeeland. Daar kwam de stichting Lekker Regionaal Product uit voort; met Wilfred in de rol van vicevoorzitter. Na de fusie van de stichtingen Lekker Regionaal Product en Foodport Zeeland werd hij in 2017 voorzitter van stichting FoodDelta Zeeland en zette de groei in. De foodsector wordt herkend en erkend om de sterke bijdrage die het levert aan de structuurversterking van Zeeland door samen te werken, te leren en te innoveren. FoodDelta Zeeland heeft hier onder voorzitterschap van Wilfred nadrukkelijk aan bijgedragen. We danken hem hiervoor",  aldus het bestuur. 


Wilfred van Elzakker (archieffoto)

Wilfred van Elzakker: “Met spijt in mijn hart heb ik het bestuur te kennen gegeven per direct te stoppen als voorzitter van het bestuur van FoodDelta Zeeland. Ik heb een geweldige tijd gehad bij FoodDelta Zeeland, maar voel nu dat de tijd rijp is voor een nieuwe stap. Ik wens
de organisatie en haar mensen het allerbeste.”

Bron: Food Delta Zeeland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven