Tele Radio verhuist naar duurzaam pand dichtbij A12

Vanaf 1 december kunnen klanten van Tele Radio Benelux in een nieuw pand in Bleiswijk terecht. Aan de Jadestraat, dichtbij snelweg A12, is een duurzaam pand ontwikkeld met een showroom waarin klanten kunnen worden voorgelicht over de mogelijkheden van de Tele Radio producten. Recentelijk nam KeesJan van der Elst, directeur van Tele Radio Benelux de sleutels van het nieuwe pand in ontvangst.

De nieuwe vestiging is makkelijk te bereiken via afslag 8 (Bleiswijk) van snelweg A12, waarna via de N209 in noordelijke richting meteen links de nieuwe locatie in zicht komt. Het juiste adres voor de autonavigatie is: Jadestraat 9, 2665 NS Bleiswijk.


Op 7 oktober overhandigde Robert Nederlof van Maasstede Vastgoed Ontwikkeling de sleutel van het nieuwe pand aan KeesJan van der Elst, Directeur Tele Radio Benelux en zijn vrouw Divera van der Elst.

Veilige radiografische bedieningen
Tele Radio Benelux is meer dan 20 jaar actief als onderdeel van de wereldwijd opererende Tele Radio Groep. Deze Zweedse multinational heeft meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van geavanceerde radiografisch besturingssystemen voor de industrie. Overal waar gehesen en aangestuurd zijn de afstandsbedieningen van Tele Radio in actie: van een slimme zender op zakformaat tot de forse buikzenders voor het ‘zware’ werk. Veiligheid staat daarbij voorop, veel van de Tele Radio zenders worden onafhankelijk gekeurd en voorzien van een certificaat om aan te tonen dat aan de veiligheidsnorm wordt voldaan.

Verhuizing
De verhuizing staat gepland voor 25 november, waarna Tele Radio vanaf die datum operationeel is op de nieuwe locatie. Na twintig jaar wordt de vertrouwde vestiging op het Forepark in Den Haag verlaten.

De nieuwe vestiging, die 12 kilometer verderop ligt, omvat een moderne en efficiënt ingerichte technische ruimte voor productie, reparatie en ontwikkeling. Met het nieuwe pand kan optimaal worden voldaan aan de toenemende vraag naar maatwerk.

Door de enorme groei die Tele Radio de afgelopen tijd heeft doorgemaakt, werd ook de magazijnruimte te klein. Het nieuwe pand beschikt over vier keer zo veel voorraadruimte zodat klanten, ook in de toekomst, snel kunnen worden beleverd.

Energieneutrale huisvesting
Het nieuwe bedrijfspand van Tele Radio is klaar voor een duurzame toekomst dankzij 80 zonnepanelen die op het dak zijn geplaatst. Die kunnen straks de dagelijkse werkzaamheden voor de volle 100 procent ondersteunen, omdat ze de energie voor apparatuur, verlichting, ventilatie, verwarming en koeling gaan verzorgen.

Duurzaam
De afgelopen jaren is door Tele Radio zoveel mogelijk plastic en kunststofschuim uit verpakkingen weggehaald; is het verpakkingsschuim vervangen door duurzaam karton en wordt geen gebleekt wit karton meer gebruikt. De traditionele kunststoffen verpakkingstape is vervangen door een veel duurzamere papieren verpakkingstape. Op die manier is de gehele verpakkingsketen duurzamer gemaakt. Ander goed voorbeeld is het online beschikbaar stellen van handleidingen van producten, waardoor veel papier wordt bespaard.

Voor meer informatie:
Tele Radio
info@teleradio.nl
www.teleradio.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven