Stolze groeit in Aalsmeer: Verdubbeling zonder verhuizing

Stolze heeft in Aalsmeer uitgebreid. Achter het bestaande pand is een pand aangekocht en hierdoor is men in oppervlakte verdubbeld Op die manier kan men mee groeien met de markt, zo deelt het bedrijf in een update. Met de uitbreiding, naast de groei van Stolze in Maasdijk, hoopt het bedrijf 'een mooie groei te kunnen borgen voor de toekomst in de regio.'

Vergroting van bestaande bedrijfspand
Door de aanhoudende groei van de markt en het aantal personeelsleden werd de locatie in Aalsmeer al snel te klein. Het magazijn en de kantine boden onvoldoende ruimte en ook was er gebrek aan werkplekken voor nieuwe collega's op kantoor.

Begin 2021 kwam er een 'mooie kans' op het pad van Stolze en had mende mogelijkheid het bedrijfspand recht achter het bestaande pand aan te kopen. Hiermee kon Stolze een verdubbeling van ruimte realiseren zonder te verhuizen. 

Inmiddels heeft een verbouwing plaatsgevonden om optimaal van de ruimte gebruik te kunnen maken. Zo zijn er extra werkplekken voor kantoorpersoneel gerealiseerd, de kantine is verplaatst en vergroot en ook het magazijn is flink uitgebreid. Dit laatste betekent dat Stolze meer materialen op voorraad kan hebben en klanten in de regio Aalsmeer sneller kan bedienen.

Opleidingsruimte voor leerling monteurs
Met de verbouwing is ook een ruimte gecreëerd voor het opleiden van leerling monteurs. Het opleiden en bijscholen van collega's is volgens Stolze 'essentieel' om in de veranderende markt te kunnen blijven groeien. De tuinbouw is innovatief en men vindt het belangrijk om als bedrijf een kennispartner te zijn voor klanten. Stolze zet daarom in op het opleiden van jong talent en dat kan nu in een speciaal gecreëerde ruimte.

Voor meer informatie:
Stolze
info@stolze.nl
www.stolze.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven