Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Week van gezonde voeding, smaak en duurzaamheid

Fotoreportage Inspiratieweek Van Gelder Groenten en Fruit

Tholen - Als je je opening op één dag organiseert, spreek je net niemand, dachten ze bij Van Gelder Groenten en Fruit. Reden voor de 'oer-Hollandse en hypermoderne AGF-leverancier' om een complete inspiratieweek te organiseren. Tal van leveranciers gaven acte de présence en bovendien is er een uitgebreid programma vol workshops, kookdemonstraties en rondleidingen door het nieuwe pand en gemechaniseerde magazijn, waarin voorzieningen als de high care keuken, snijderij, warme keuken en inpakafdeling verder zijn geoptimaliseerd.


Gerrit en Anton van Gelder op het podium

Woensdag hield chef-kok Niven Kunz een presentatie over 'hoe realiseer je 80/20 op je bord', gaven Schaap Holland en Rational samen een kookdemonstratie over het bereiden van stamppotten en gaven Anton en Gerrit van Gelder in een zogeheten 'duurzaamheidskring' een inkijkje in het duurzame gebouw en de bedrijfsvoering van Van Gelder.

Ook donderdag t/m zaterdag wordt er weer een interessant programma voorgeschoteld. Op het programma staan workshops en demo’s van topchefs en leveranciers zoals de cressperience van Koppert Cress, Niven Kunz met 80/20 koken, toppatissier over de combinatie van gebak en fruitpuree en informatie over verticale teelt door Plantlab. Daarnaast zijn er stands waar leveranciers hun producten presenteren, laten proeven en inspiratie geven.


Vanaf linksboven met de klok mee: De Jong Fruit-Leerbroek, Schaap Holland, Eminent en FME

Vanwege de beperkte capaciteit van de workshops, demo’s en rondleidingen is vooraf inschrijven verplicht via www.vangeldernederland.nl/programma.  

Wij maakten alvast een fotoreportage van de leveranciers op de open dag.

Voor meer informatie:
Gerrit van Gelder
Van Gelder Groente en Fruit
Krommeweg 10
2988 CB Ridderkerk
+31 (0)6 17 94 65 50
gvangelder@vangeldernederland.nl  
www.vangeldernederland.nl