Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese kasteler breidt biologisch assortiment uit

De Canadese teler Pure Flavor introduceert twee nieuwe verse producten voor hun biologische kasgroentenassortiment.

Deze herfst voegt Pure Flavor Organic Luna Sweets-cocktailtomaten en Organic Roma-tomaten toe aan hun assortiment, in antwoord op de trend die is ontstaan aan het begin van de pandemie. In die tijd is gebleken dat consumenten steeds vaker thuis koken en vaker maaltijden willen bereiden met verse, biologische ingrediënten.

Links: Organic Roma-tomaten; rechts: Organic Luna Sweet-cocktailtomaten. Foto: Pure Flavor 2021.  

Elk nieuw product vervult een andere behoefte in de volledig biologische keuken, vertelt Matt Mastronardi, directeur van Pure Flavor. "Kasgeteelde Organic Luna Sweets-cocktailtomaten zijn een stevige variëteit van gemiddelde grootte, die thuiskoks veelzijdigheid biedt met de toegevoegde elegantie van een trostomaat. Organic Roma-tomaten zijn heel geschikt voor het maken van pastasauzen, salsa's, tomatensoep en meer. Deze tomaten komen zeker terecht op de lijstjes van consumenten die overstappen op biologische ingrediënten."

"Consumenten koken steeds vaker thuis en kopen meer biologische ingrediënten dan ooit. Er is een gat in de markt voor premium biologische tomaten en we zorgen ervoor dat consumenten de biologische producten van hun keuze eenvoudiger kunnen vinden."

In totaal biedt Pure Flavoer meer dan 10 verschillende biologische groenten aan.

Links: Matt Mastronardi; rechts: Tiffany Sabelli. Foto: Pure Flavor 2021. 

Eind 2020, als onderdeel van de campagne #LoveForFresh, deed Pure Flavor onderzoek onder 650 consumenten in Noord-Amerika, om te ontdekken welke factoren van invloed zijn op de keuze voor biologische producten. Bijna 80% van de mensen gaf aan dat ze eerder geneigd zijn een biologisch product te kopen als er een groter assortiment beschikbaar is.

"We kijken altijd heel goed naar de markt en identificeren trends op de lange termijn, zodat we retailers kunnen helpen," zegt Tiffany Sabelli, verkoopdirecteur.

Organic Luna Sweets-cocktailttomaten. Foto: Pure Flavor 2021. 

Dankzij innovaties in de kasteelttechnologie is het merk in staat de biologische groenten jaarrond en duurzaam te telen in een gecontroleerde omgeving, voor consistente producten van goede kwaliteit en uitstekende smaak. Voor elk van deze biologische producten die onder glas worden geteeld, kunnen telers specifieke instellingen gebruiken voor een optimale temperatuur, luchtvochtigheid, irrigatie en plantvoeding. Door deze precisie kan Pure Flavor het hele jaar door tegemoet komen aan de biologische wensen van de consument.

Voor meer informatie:
Chris Veillon
Pure Flavor
+1 519 326 8444
chris@pure-flavor.com 
www.pure-flavor.com/organics 

Publicatiedatum: