Presentatie marktrapport reststromen Spaanse tuinbouw

Welke kansen liggen er voor Nederlandse bedrijven op het gebied van tuinbouwreststromen in Spanje? En hoe benut u die kansen het beste?

Op 11 november van 10:30 - 11:45 uur krijgt u antwoord op uw vragen tijdens het webinar dat de RVO i.s.m. het landbouwteam in Spanje organiseert. Hierin wordt het marktrapport over reststromen uit de Spaanse tuinbouw gepresenteerd.

Deze sectorstudie is uitgevoerd over het hergebruik van organische reststromen uit de tuinbouw. Het gaat vooral om reststromen die voortkomen uit de verwerking van de tuinbouwproducten in de verwerkende industrie.

Tijdens de presentatie hoort u de stand van zaken en ontwikkelingen in Spanje, en wordt u geïnformeerd over het type reststromen, de Spaanse wet- en regelgeving, de verschillen per regio en de mogelijkheden.

Een ondernemer deelt zijn/haar ervaringen in deze sector in het land en u hoort ook waarom de branche interesse heeft in Spanje.

U kunt zich aanmelden via deze link en details van het programma inzien: Online sectorstudie presentatie reststromen Spanje.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven