Aanhangwagen op maat voor hobbykassenbouwer

Hobbykassenbouwer Dave Storm heeft sinds een tijdje een nieuwe, compacte aanhangwagen in gebruik. Dave bouwt alles, van standaard hobbykassen en muurkassen tot kassen die geheel naar de wens van de afnemer worden gemaakt. Deze kassen worden overal in Nederland geplaatst, van Zeeland tot aan Schiermonnikoog.

Omdat deze hobbykassen in elke gewenste afmeting door het hele land worden geleverd vanuit thuislocatie Naaldwijk, is het belangrijk dat het transport tijdens het plaatsen van de kas op locatie altijd soepel en veilig verloopt. Het transport van kasmateriaal gebeurt soms ook over onverharde paden, waardoor het soms een uitdaging is om alles veilig naar de eindbestemming te kunnen vervoeren.

Om hiervoor een goede en veilige oplossing te vinden, kwam Dave Storm uit bij Steenks Service uit De Lier met als resultaat een speciaal op maat gemaakte compacte aanhangwagen. 

Stabiliteit
Steenks Service heeft uiteindelijk volgens de klantwensen een op maat gemaakte aanhangwagen ontwikkeld die perfect is om over onverharde ondergronden te rijden. Wouter Steenks van Steenks Service: “Het is een hele compacte aanhangwagen die is uitgevoerd met een dubbele draaikrans zodat de voor- en achteras meestuurt. Dit is zo gemaakt om hele krappe bochten zo kort mogelijk te kunnen nemen.”

Ook is er bij de constructie van deze aanhangwagen rekening gehouden met de stabiliteit van de wagen. “Om het zware gewicht van een glasbok en overige materialen te kunnen dragen op onverharde ondergronden, zijn alle wielstellen met dubbele wielen uitgevoerd. Heel veel draagvlak is hiermee gecreëerd en dat zorgt ervoor dat de wagen nooit verzakt kan komen te staan."

Ten slotte is er een hijshaak aan de zijkant van de aanhangwagen gemonteerd, zodat de wagen makkelijk met een kraan opgetild kan worden en vervolgens op de vrachtwagen geplaatst kan worden. “Hierdoor is deze aanhangwagen perfect voor deze speciale maatwerk kassenbouwers.'

Veilig en prettig in gebruik
Inmiddels is de aanhangwagen alweer even in gebruik en wordt deze veel gebruikt bij diverse klussen. Dave Storm heeft ook beelden opgestuurd van deze aanhangwagen in gebruik. Op deze beelden is te zien hoe deze wagen zich over smalle, onverharde paden manoeuvreert. Ook is te zien dat de aanhangwagen inderdaad veel (kas)materiaal kan dragen.

Voor meer informatie:
Dave Storm Hobbykassen
Zwartendijk 52b
2671 LL Naaldwijk
info@broeikassen.com
www.davestorm.nl 

Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven