Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vier tips binnengekomen

Nog geen verdachten in beeld bij explosie Lukassen

De politie tast nog altijd in het duister wie in augustus een explosief tot ontploffing bracht bij fruithandel Lukassen & Zn in Nieuwegein. Er kwamen tot nu toe vier tips binnen, maar die hebben volgens RTV Utrecht niets opgeleverd.

Ook zijn er geen verdachten in beeld, is er niets duidelijk over een mogelijk motief en is er vooralsnog geen verband gebleken met eerdere vergeldingen, laat de politie in een reactie weten. "Mogelijk levert forensisch onderzoek nog iets op."

In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 augustus ging een brandbom af voor de deur van het pand op bedrijventerrein Laagraven. Niemand raakte gewond, wel was er veel materiƫle schade.

Na de explosie vluchtte de bommenlegger te voet richting de Laagravenseweg. Het is nog onduidelijk of hij alleen handelde, of dat hij mogelijk handlangers bij zich had, zoals iemand die een vluchtauto bestuurde.

Bron: RTV Utrecht

Publicatiedatum: