Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoogendoorn op bezoek in het Midden-Oosten

Fouad Ababou (Sales Manager VAE) en Martin Helmich (CCO bij Hoogendoorn Growth Management) maakten recent een reis door het Midden-Oosten. Zij hadden een ontmoeting met Lody Embrechts, Ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in de VAE en Fleur Hoog Antink, Senior Commercieel en Economisch Adviseur op de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in de VAE.

Na diverse ontmoetingen met klanten en partners in het Midden-Oosten bezochten zij ook, als trotse sponsor, het Nederlands paviljoen op Expo 2020 Dubai.


Martin Helmich, Fouad Ababou, Lody Embrechts, Ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in de VAE en
Fleur Hoog Antink, Senior Commercieel en Economisch Adviseur bij de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in de VAE

Expo 2020 heeft deze maand zijn deuren geopend. Het is de eerste Wereldtentoonstelling in de regio. Meer dan 200 landen en organisaties nemen deel aan dit evenement en ook Nederland doet mee met The Netherlands Pavilion waarin innovaties in water, energie en voedsel samenkomen en Nederland laat zien wat het te bieden heeft op het gebied van slimme oplossingen voor deze drie segmenten.

Hoogendoorn Growth Management is er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan het paviljoen, een biotoop. In het Nederlandse paviljoen staat de IIVO procescomputer opgesteld met de nieuwste hightech vision camera technieken die de condities van de planten nauwlettend in de gaten houden.

Bron: Hoogendoorn Growth Management

Publicatiedatum: