Leden GroentenFruit Huis deden actief mee met Nationale Groente- en Fruitdag 2021

Social media kleurden groenten en fruit op donderdag 14 oktober jl. tijdens de Nationale Groente- en Fruitdag, een initiatief van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Het thema was: snack met groenten en fruit, de middagdip eruit met de 'Ga voor Kleur Break'. Naast veel aandacht op social media, vonden er ook diverse fysieke acties plaats. Zo werd er o.a. groenten en fruit uitgedeeld op kantoor, bij sportclubs of werd de samenwerking met ziekenhuizen gezocht.

Een aantal initiatieven zijn terug te zien in de aftermovie.

Ook ná deze dag blijven we communiceren over de Ga voor Kleur Break om iedereen aan te zetten tot duurzame gedragsverandering.

GroentenFruit Huis trots op actieve deelname leden
Samen met ruim 140 partners, waaronder GroentenFruit Huis en vele van onze leden, inspireerden we heel Nederland om mee te doen. Dat is niet alleen duurzaam en gezond, maar vooral heel erg lekker.

Anne Marie Borgdorff (Voeding & Gezondheid): "Een grote groep partners deed mee op of rondom 14 oktober tijdens de Nationale Groente- en Fruitdag. Het is fantastisch om te zien dat het initiatief ook breed gedragen wordt door de groente- en fruitsector. De diversiteit van de acties was uiteenlopend. Van uitdeelacties (op kantoor) tot kortingsacties voor afnemers en lekkere recepten. Daar kunnen we als GroentenFruit Huis trots op zijn! Het succes van dit jaar willen we graag volgend jaar herhalen én evenaren."  

Hieronder een greep uit de actieve bijdragen.Voor meer informatie
Nationale Groente- en Fruitdag 2022
Robin van Schaik
vanschaik@nagf.nl 
www.nagf.nl 

Bron: NAGF


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven