Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pools paprikaseizoen duurt nog twee weken

De komende twee weken richt de Poolse exporteur Green Best zich nog steeds op de afzet van bloemkolen, pompoenen en paprika's. Daarna volgen wintergroenten. Kornelia Lewikowska. "We verkopen nog steeds bloemkool, pompoen en ook de laatste hoeveelheden paprika's. Bloemkolen zijn er nog voor ongeveer twee weken. Daarna gaan we langzaamaan witte kool, wortelen, peterselie, rode bieten en selderij op de markt brengen. Deze producten zijn al beschikbaar, maar tot nu toe is er weinig interesse voor geweest. Het winterseizoen duurt tot maart. Daarna zijn er alweer de eerste verse lentegroenten."

Het Poolse bloemkoolseizoen loopt over een paar weken ten einde. Tijd voor rust is er niet, want aan het einde van het seizoen begint in Polen de oogst van witte kolen en andere wintergroenten. Het bloemkoolseizoen is zeer bevredigend verlopen, stelt een exporteur.

Voor meer informatie:
Kornelia Lewikowska
Green Best
+48 737 602 848
kornelia.lewikowska@greenbest.pl 
www.greenbest.pl 

Publicatiedatum: