Praktijkgerichte projecten, géén onderzoek, gezocht voor Kennis op Maat

De Nederlandse Topsectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen roepen partijen op projecten in te dienen binnen het programma Kennis op Maat. Wageningen Research reserveert voor dit programma jaarlijks 2,5 miljoen euro (exclusief BTW) voor de vertaling van bestaande kennis uit onderzoek en praktijk naar handelingsperspectief voor de (toekomstige) MKB-ers. Het betreft nadrukkelijk geen onderzoek.

Projecten kunnen worden ingediend door bedrijven, brancheorganisaties en onderwijsinstellingen. Het budget van het programma bestaat uit WR-capaciteit. Private partijen moeten minstens 1/3 van het projectbudget bijdragen. Er is ook ruimte voor projecten waarin bedrijven, groene onderwijsinstellingen (HBO en MBO) en WR samenwerken. In dit geval kan de cofinanciering ook van de onderwijsinstellingen komen.

De tweede oproep van 2021 is per 1 oktober open gegaan. De deadline van indienen van voorstellen is 1 november 2021 24.00 uur. Er is in totaal 2.5 M€ WR-capaciteit per jaar beschikbaar voor MKB-KoM-projecten envoor netwerkactiviteiten binnen KoM-projecten te besteden. Het streven is dat de toegekende projecten op 1 januari 2022 van start gaan. Meer over het programma hier. 

Bron: Topsector T&U


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven