Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flynth publiceert jaarverslag 2020

Flynth heeft in coronajaar 2020 de totale omzet licht zien stijgen met 1% naar 143 miljoen euro. De focus lag echter op het optimaal bijstaan van klanten en de zorg voor medewerkers in een van de moeilijkste periodes van de afgelopen jaren, zo stelt het bedrijf in een persbericht bij de cijfers. “De rol van Flynth werd in deze crisistijd nog duidelijker: relevant zijn voor onze klanten door het inzetten van onze branche specifieke kennis”, zegt Bas Hidding, voorzitter van de raad van bestuur. 

Naast een licht gestegen omzet wijst Flynth daarom zelf vooral op een forse groei van haar auditpraktijk en behaalde doelstellingen op het gebied van werkkapitaal, vermogen en solvabiliteit. De extra omzetgroei die Flynth in 2019 hoopte te noteren voor accountancy en advies in 2020, blijft achter bij de verwachting. Klanten waren in 2020 terughoudend met hun adviesopdrachten. 

Bekijk hier het hele bericht en het jaarverslag

Publicatiedatum: